Youtube


  Zeri yne

  30:7
  автор | дата 11.03.2018
  • 547
  • 7
  • 0
  Проголосовало пользователей: 7
  Publisher: OnAir Media http://smarturl.it/OnAirMusic ZËRI YNË 11.03.2018 Follow RTK: Facebook: http://smarturl.it/RTKfb WEB: http://smarturl.it/RTKweb
  ЕЩЁ
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 08.05.2017
  Publisher: OnAir Media http://smarturl.it/OnAirMusic Follow RTK: Facebook: http://smarturl.it/RTKfb WEB: http://smarturl.it/RTKweb.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 30.03.2018
  Publisher: OnAir Media http://smarturl.it/OnAirMusic ZËRI YNË - SKENDERBEU - RILINDASI I PARË 29.03.2018 Follow RTK: Facebook: http://smarturl.it/RTKfb ...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 15.10.2017
  Publisher: OnAir Media http://smarturl.it/OnAirMusic ZËRI YNË - RIHAPET SHKOLLA SHQIPE NË TREVISO 15.10.2017 Follow RTK: Facebook: ...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 27.01.2014
  Femzi Braha dokumnetar "Jorgani i mergimtarit eshte dheu i atdheut Emisioni Zeri Yne RTK Autor Mon Beqiri.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 03.07.2017
  ZËRI YNË 02.07.2017.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 14.05.2017
  Publisher: OnAir Media http://smarturl.it/OnAirMusic Follow RTK: Facebook: http://smarturl.it/RTKfb WEB: http://smarturl.it/RTKweb.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 17.07.2017
  Publisher: www.onair.be Zeri yne - Shteti i ri me plote befasi (16.07.2017) Te gjitha te drejtat jane te rezervuara për Radio Televizionin e Kosovës dhe mbrohen ...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 01.10.2017
  Publisher: OnAir Media http://smarturl.it/OnAirMusic ZËRI YNË 01.10.2017 Follow RTK: Facebook: http://smarturl.it/RTKfb WEB: http://smarturl.it/RTKweb.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 23.06.2017
  Publisher: OnAir Media http://smarturl.it/OnAirMusic Follow RTK: Facebook: http://smarturl.it/RTKfb WEB: http://smarturl.it/RTKweb.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 20.02.2017
  Publisher: OnAir Media http://smarturl.it/OnAirMusic Follow RTK: Facebook: http://smarturl.it/RTKfb WEB: http://smarturl.it/RTKweb.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 31.08.2017
  Publisher: OnAir Media http://smarturl.it/OnAirMusic Follow RTK: Facebook: http://smarturl.it/RTKfb WEB: http://smarturl.it/RTKweb.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 14.01.2018
  Publisher: OnAir Media http://smarturl.it/OnAirMusic ZËRI YNË - BAMIRËSIA RRJEDH NGA ZEMRA 14.01.2018 Follow RTK: Facebook: http://smarturl.it/RTKfb ...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 18.03.2018
  Publisher: OnAir Media http://smarturl.it/OnAirMusic ZËRI YNË - MBËSHTETJE PËR SHKOLLA 18.03.2018 Follow RTK: Facebook: http://smarturl.it/RTKfb WEB: ...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 17.06.2015
  FC Amriswil - FC Kosova Zürich 1:2 06.06.2015 Produktion: RTK / Zëri Ynë Autor: Mon Beqiri.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 07.01.2018
  Publisher: OnAir Media http://smarturl.it/OnAirMusic ZËRI YNË 07.01.2018 Follow RTK: Facebook: http://smarturl.it/RTKfb WEB: http://smarturl.it/RTKweb.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 27.01.2014
  Lazim Destani afrist i njohur i firmes Ecolog Dokumentari ne emisionin Zeri Yne RTK Realizimi: Mon Beqiri & Besfort Hasanaj.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 08.07.2017
  Publisher: OnAir Media http://smarturl.it/OnAirMusic Follow RTK: Facebook: http://smarturl.it/RTKfb WEB: http://smarturl.it/RTKweb.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 06.06.2017
  Publisher: OnAir Media http://smarturl.it/OnAirMusic Follow RTK: Facebook: http://smarturl.it/RTKfb WEB: http://smarturl.it/RTKweb.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 21.01.2018
  Publisher: OnAir Media http://smarturl.it/OnAirMusic ZËRI YNË - SHOQATA ATDHETARE SHQIPËTARE ''SKENDERBEU'' ARGJENTINË 21.01.2018 Follow ...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 04.03.2018
  Publisher: OnAir Media http://smarturl.it/OnAirMusic ZËRI YNË - 25 VJET TË ''ILIRIDËS'' SË DIESSHOFENIT 04.03.2018 Follow RTK: Facebook: ...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 10.04.2018
  Publisher: OnAir Media http://smarturl.it/OnAirMusic ZËRI YNË - Homazh Artistik për Agron Bajramin (Agi) 08.04.2018 Follow RTK: Facebook: ...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 25.07.2017
  Publisher: www.onair.be Zeri Yne - Rikujtim i perpjekjeve atdhetare ( 23.07.2017) © Te gjitha te drejtat jane te rezervuara për Radio Televizionin e Kosovës dhe ...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 11.02.2018
  Publisher: OnAir Media http://smarturl.it/OnAirMusic ZËRI YNË 11.02.2018 Follow RTK: Facebook: http://smarturl.it/RTKfb WEB: http://smarturl.it/RTKweb.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 24.12.2017
  Publisher: OnAir Media http://smarturl.it/OnAirMusic ZËRI YNË -Dardania e Borosit - Shembull në Suedi 24.12.2017 Follow RTK: Facebook: ...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 19.02.2018
  Publisher: OnAir Media http://smarturl.it/OnAirMusic ZËRI YNË - ARBËRESHA DHE ARBËRESHËT PËR SKËNDERBEUN 18.02.2018 Follow RTK: Facebook: ...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 22.11.2016
  Publisher: OnAir Media http://smarturl.it/OnAirMusic Follow RTK: Facebook: http://smarturl.it/RTKfb WEB: http://smarturl.it/RTKweb.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 08.10.2017
  Publisher: OnAir Media http://smarturl.it/OnAirMusic ZËRI YNË 08.10.2017 Follow RTK: Facebook: http://smarturl.it/RTKfb WEB: http://smarturl.it/RTKweb.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 21.05.2017
  Publisher: OnAir Media http://smarturl.it/OnAirMusic Follow RTK: Facebook: http://smarturl.it/RTKfb WEB: http://smarturl.it/RTKweb.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 04.02.2018
  Publisher: OnAir Media http://smarturl.it/OnAirMusic ZËRI YNË - THANK YOU USA - FALEMINDERIT SHBA 04.02.2018 Follow RTK: Facebook: ...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 14.09.2010
  RTK raporton për ndihmat që Radio Viciana dhe Zemra.de kanë grumbulluar në Koncertin Huamnitar të mbajtur me daten 16.05.2010 dhe të cilat i janë dhuruar ...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 21.03.2017
  Publisher: OnAir Media http://smarturl.it/OnAirMusic Follow RTK: Facebook: http://smarturl.it/RTKfb WEB: http://smarturl.it/RTKweb.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 14.11.2017
  Publisher: OnAir Media http://smarturl.it/OnAirMusic ZËRI YNË - DO TA VARFËROJ AUSTRALINË PËR NJË FAMILJE'' 14.11.2017 Follow RTK: Facebook: ...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 31.05.2017
  Publisher: OnAir Media http://smarturl.it/OnAirMusic Follow RTK: Facebook: http://smarturl.it/RTKfb WEB: http://smarturl.it/RTKweb.
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 13.03.2018
  Publisher: OnAir Media http://smarturl.it/OnAirMusic ZËRI YNË - FESTA E KOSOVËS NË SHMITEN TË ZVICRES 04.03.2018 Follow RTK: Facebook: ...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 03.07.2015
  Familja Iseni, menaxhon 2 njesi te SPAR Express ate ne: AVIA Tankstellen-Shop Zürcherstrasse 104 5432 Neuenhof dhe SPAR express Tösstalstrasse 306 ...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 28.01.2018
  Publisher: OnAir Media http://smarturl.it/OnAirMusic ZËRI YNË 28.01.2018 Follow RTK: Facebook: http://smarturl.it/RTKfb WEB: http://smarturl.it/RTKweb.
  • СКАЧАТЬ
  Awareness raising video for Young Voices. Young Voices is a nation-wide research that brings forward what 1588 young people aged 12-16 think and feel on ...
  • СКАЧАТЬ
  автор | дата 30.03.2013
  Xhamia e Wetzikonit Shtator 2009.
  • СКАЧАТЬ
  Популярные тэги
   Сейчас смотрят
   Пользователи