Youtube


    Online)

    3:31
    автор | дата 18.05.2009
    • 5560184
    • 35647
    • 1098
    Проголосовало пользователей: 36745
    SAYKOJI - ONLINE more videos: http://goo.gl/IylZSu Directed by Ferry Yuniardo Videoklip ONLINE versi TV! Hehehehe... Lumayan buat upgrade versi home made..!!! DAFTAR RBT: Telkomsel Ketik: RING ON 2210567, kirim ke 1212 (tarif 9,000/bulan) Ketik: RING ON 2210571, kirim ke 1212 (tarif 3,000/minggu) Indosat Ketik: SET ONLINE, kirim ke 808 (tarif 7,000/bulan) Ketik: MG ONLINE, kirim ke 808 (tarif 3,000/minggu) XL Ketik: ONLINE, kirim ke 1818 (tarif 7,000/bulan) Esia Ketik: RING 2210567, kirim ke 888 (tarif 9,000/bulan) Ketik: RING 2210567 MINGGU, kirim ke 888 (tarif 3,000/minggu) Flexi Ketik: RING ON 2210567, kirim ke 1212 (tarif 8,000/bulan) chorus: siang malam ku selalu menatap layar terpaku untuk on line on line on line on line jari dan keyboard beradu pasang earphone dengar lagu aku on line online on line on line verse 1: tidur telat bangun pagi pagi nyalain komputer online lagi bukan mau ngetik kerjaan e-mail tugas diserahkan tapi malah buka facebook padahal face masih ngantuk beler kayak orang mabuk pala naik turun ngangguk-ngangguk sambil ngedownload empitri colok i pod usb kiri ngecekin postingan forum apa ada balesannye? belum biar belum sikat gigi belum mandi tapi kalo belum on line paling anti liat friendster myspace, youtube me and him, everybody you too cerse 2: nah udah mandi siap berangkat langsung cabut takut terlambat tak lupa flash disk gantung di leher malah lupa sepatu jadi nyeker flashdisk isinya bokep atau lagu kalau ada kerjaanpun gue ragu kalo emang berani coba pada ngaku cek isi foldernya satu satu di kantor online pakai proxy walau diblok server bisa dilolosi namanya udah ketagihan internet produktifitaspun kepepet jam kerja malah chatting ym ngobrol online sama si ehehem atasan lewat langsung klik data pura pura kerja di depan mata bridge: makan siangpun aku cari sinyal wifi mengapa ku kecanduan oh why why kadang terasa bagai tak berdaya ingin ku berubah.. eh ada e-mail dah dulu ya verse 3: cek e-mail spam semua email benerannya cuma dua yang satu email lama yang satu forwardan yang sama ngarep komentar buka friendster loading, gue tinggal beser pas balik ngecek komputer kok lagi maintenance server ya udah download lagu bajakan gratis gak pake ragu saykoji satu album setengah jam bisa rampung sore sore bosen hambar ide nakal cari cari gambar download video dengan sabar ketahuan pacar digampar
    ЕЩЁ
    • СКАЧАТЬ
    автор | дата 13.12.2018
    Sensual Musique is live streaming the best of Deep & Tropical House, Chill & Dance Music, Music for Study, Workout, Relaxing etc. in a 24/7 summer feel good ...
    • СКАЧАТЬ
    автор | дата 10.08.2013
    iTunes: http://bit.ly/16okXrV ▻ GooglePlay: http://bit.ly/16AFebU ▻▻Hol dir den DURCHGEHEND ONLINE PULLI bei http://www.lochishop.de MAKING OF: ...
    • СКАЧАТЬ
    SUSCRIBETE http://goo.gl/2r4Uvr GTA V Online a tope! os gusta el nuevo video de GTA 5 online? :) ▻ DANIREPSHOP! https://danirepshop.com/ ▻ MI ...
    • СКАЧАТЬ
    автор | дата 03.02.2019
    SUBMIT ANY GAME CLIPS HERE: https://goo.gl/forms/kOkOSvv2OiuREEUw1 OR contact using e mail: onespotgaming@gmail.com NOTE: Onespot Gaming ...
    • СКАЧАТЬ
    автор | дата 28.11.2018
    Red Dead Online BETA gameplay! Red Dead Redemption 2 Online (RDR 2 Online) PS4 Pro gameplay! ▻ SUBSCRIBE! ▻ http://bit.ly/SubToTG ▻ OFFICIAL ...
    • СКАЧАТЬ
    SUSCRIBETE http://goo.gl/2r4Uvr GTA V Online a tope! os gusta el nuevo video de GTA 5 online? :) ▻ DANIREPSHOP! https://danirepshop.com/ ▻ MI ...
    • СКАЧАТЬ
    In this video I will show you how to make money and passive income online. All you need is a computer or a smartphone, with internet access. Audible 30 Day ...
    • СКАЧАТЬ
    автор | дата 12.02.2015
    Ini lirik nya si saykoji - online... kalo jelek SORRY aj.. bikinan sendiri :)
    • СКАЧАТЬ
    автор | дата 18.10.2017
    Who really gets harmed when social media says “share everything”? Chief Business and Legal Officer at Mozilla Denelle Dixon spearheads Mozilla's business, ...
    • СКАЧАТЬ
    автор | дата 10.04.2018
    New remix Ian Burlak 4 Mario Joy. Video online with expensive tuned cars and unique models. ❌ SUBSCRIBE: http://bit.ly/SUBSCRIBE-JHapsRec ...
    • СКАЧАТЬ
    автор | дата 30.05.2016
    Despues de bastante tiempo regresamos a GTA V y esta vez a tope sirope en un episodio donde haremos de todo e iremos improvisando a medida que se ...
    • СКАЧАТЬ
    автор | дата 27.11.2018
    Hier Spenden: https://www.tipeeestream.com/idzock/donation ▻MEIN MERCH SHOP: http://idzock.de/ ▻Günstige V-Bucks & GTA Cash: ...
    • СКАЧАТЬ
    автор | дата 11.05.2018
    EP "Vågor & Fåglar" OUT NOW! Spotify: https://bl-tv.lnk.to/AdenxAsme-SpotifyID Apple Music: https://bl-tv.lnk.to/AdenxAsme-AppleMusicID Kicka på för att få ...
    • СКАЧАТЬ
    автор | дата 05.02.2019
    While many online games for the PS3 have shut down, there's still a lot that haven't. And I wondered who's still playing them and why. So I dusted off the ol' PS ...
    • СКАЧАТЬ
    автор | дата 30.06.2017
    NTV Live | NTV Telugu Live | NTV Telugu News LIVE NTV Live | NTV Telugu Live | NTV Telugu News LIVE #NTVLive #PulwamaLiveUpdates Welcome to NTV ...
    • СКАЧАТЬ
    автор | дата 10.11.2017
    INSCREVA-SE NO CANAL E ATIVE O SININHO PRA RECEBER AS NOTIFICAÇÕES DEIXE SEU LIKE E COMPARTILHE.
    • СКАЧАТЬ
    автор | дата 18.03.2015
    YU91 Merch WERBUNG ▻ https://www.shirt-tube.de/yankeeunit91/ Achtung Achtung, wir spielen in GTA 5 Online ein Polizei Rollenspiel auf der Playstation 4.
    • СКАЧАТЬ
    автор | дата 05.05.2015
    Plants vs Zombies 2 Online New 3D Animation Trailer Please Subscribe! ▻http://goo.gl/8lMZBc VISIT US: http://www.ToonFirst.com FOLLOW US: ...
    • СКАЧАТЬ
    автор | дата 25.05.2018
    INSTAGRAM // PORKMODZ LINK GARA 1 http://rsg.ms/e9c3849 LINK GARA 2 http://rsg.ms/30af4ac.
    • СКАЧАТЬ
    автор | дата 14.02.2019
    Today is the start of the flood of Jump Force. Wasn't able to put everything out that I wanted today though... But Sasuke is a monster nevertheless. Like BRAH ...
    • СКАЧАТЬ
    автор | дата 29.08.2018
    Абонирайте се за нашия канал: https://goo.gl/JHFz5q iTunes: https://apple.co/2MCiIyQ Spotify: https://spoti.fi/2MGtXq6 Deezer: https://bit.ly/2NJBr8m Follow ...
    • СКАЧАТЬ
    SUSCRIBETE http://goo.gl/2r4Uvr ▻ DANIREPSHOP! https://danirepshop.com/ GTA V Online a tope! os gusta el nuevo video de GTA 5 online?
    • СКАЧАТЬ
    автор | дата 26.05.2016
    When Talking Tom gets addicted to a social media app there's more than just free milkshakes at stake. Season 2 is coming soon! In the meantime, download all ...
    • СКАЧАТЬ
    автор | дата 27.11.2018
    Red Dead Online BETA gameplay! Red Dead Redemption 2 Online (RDR 2 Online) PS4 Pro gameplay! ▻ SUBSCRIBE! ▻ http://bit.ly/SubToTG ▻ OFFICIAL ...
    • СКАЧАТЬ
    автор | дата 13.08.2018
    INSTAGRAM // PORKMODZ LINK GARA 1 http://rsg.ms/825f23d LINK GARA 2 http://rsg.ms/34a7e72.
    • СКАЧАТЬ
    автор | дата 06.09.2018
    Hii guys, Welcome to #BFunky Buy party wear and wedding wear saree in cheap wholesale price starts from Rs.99.They are perfect for wedding, party, reception ...
    • СКАЧАТЬ
    автор | дата 01.09.2017
    THUMBS UP FOR MORE BACK TO SCHOOL VIDEOS!! My last video!➜ http://bit.ly/2wYIvcp Subscribe For More Videos!➜ http://bit.ly/1LzaRI0 ♡ OPEN THIS ...
    • СКАЧАТЬ
    автор | дата 06.11.2018
    Part 2 https://youtu.be/8RNbUj9HVe8 Next Episode https://youtu.be/v6bEwnuBOfQ *Download 4Fun Get RS 50 Paytm Now* http://4funindia.com/u/8164096 ...
    • СКАЧАТЬ
    автор | дата 28.11.2018
    Komisi Nasional Anti Kekerasan Terhadap Perempuan (Komnas Perempuan) merilis data bahwa setiap dua jam terdapat tiga perempuan menjadi korban ...
    • СКАЧАТЬ
    автор | дата 08.02.2019
    SUBMIT ANY GAME CLIPS HERE: https://goo.gl/forms/kOkOSvv2OiuREEUw1 OR contact using e mail: onespotgaming@gmail.com NOTE: Onespot Gaming ...
    • СКАЧАТЬ
    автор | дата 10.12.2018
    ChillYourMind Radio • 24/7 Music Live Stream | Deep House & Tropical House | Chill Music, Relax EDM Follow us on Spotify ...
    • СКАЧАТЬ
    Gupt Agent | Hollywood Dubbed Movie | Online Release | Dubbed Action Movie |
    • СКАЧАТЬ
    автор | дата 11.09.2016
    Download Full Song From iTunes - https://itunes.apple.com/album/online-single/id1018312967 Subscribe Official Channel - http://goo.gl/6HLLiV Facebook ...
    • СКАЧАТЬ
    автор | дата 12.02.2019
    Quick play, Elite Smash, arenas, how is Super Smash Bros Ultimate's online? Comment rate and subscribe for more Smash Bros content! Twitter: ...
    • СКАЧАТЬ
    автор | дата 26.01.2008
    Now you can sing along without leaving your house :]
    • СКАЧАТЬ
    SUSCRIBETE http://goo.gl/2r4Uvr GTA V Online a tope! os gusta el nuevo video de GTA 5 online? :) ▻ DANIREPSHOP! https://danirepshop.com/ ▻ MI ...
    • СКАЧАТЬ
    автор | дата 03.10.2009
    Brad Paisley's official music video for 'Online'. Click to listen to Brad Paisley on Spotify: http://smarturl.it/BPaisleySpot?IQid=BradPOnl As featured on The ...
    • СКАЧАТЬ
    автор | дата 09.05.2017
    Россия 24 - это новости 24 часа в прямом эфире. Подпишись на канал: https://www.youtube.com/c/russia24tv?sub_confirmation=1 Официальный...
    • СКАЧАТЬ
    автор | дата 09.02.2019
    These Weird Gadgets will completely change how you use your smartphone! SUBSCRIBE FOR DAILY VIDS ▻ http://bit.ly/techburner | ☆ Business email ...
    • СКАЧАТЬ
    Популярные тэги
      Сейчас смотрят
      Пользователи