Youtube


    Dugaan puasa

    HD
    3:18
    автор | дата 03.06.2018
    • 3718195
    • 34343
    • 5658
    Проголосовало пользователей: 40001
    Тэги: #Dugaan, #Puasa
    Why So Serious ? Follow ig : @irfxn__
    • СКАЧАТЬ
    автор | дата 14.06.2018
    Kenapa nak susah-susah SUSU BEAR BRAND kan ade :) JANGAN LUPA SUBSCIBE & SHARE ! FACEBOOK PAGE - Shahrul Imran INSTAGRAM ...
    • СКАЧАТЬ
    • СКАЧАТЬ
    автор | дата 22.06.2017
    Mencabar betulkan bila nak ajar anak untuk puasa buat pertama kali. Jom follow tips Real Ajak Shiro​ ajar anak sulungnya Jad mula belajar berpuasa :D ...
    • СКАЧАТЬ
    автор | дата 28.05.2018
    Ingatkan si Jep ni nak tenangkan si Rahim sebab marahkan sangat si Angah tu, tapi dia pula yang lebih kuah dari sudu. Lagi-lagi bila bulan puasa ni, cepat ...
    • СКАЧАТЬ
    • СКАЧАТЬ
    автор | дата 22.06.2017
    Video khas daripada pihak Badar SAMTTAJ dan pelajar Tingkatan 6 STAM. Video ini memaparkan perkara-perkara yang sukar dijaga oleh kita ketika berpuasa ...
    • СКАЧАТЬ
    • СКАЧАТЬ
    автор | дата 03.03.2013
    I created this video with the YouTube Video Editor (http://www.youtube.com/editor)
    • СКАЧАТЬ
    автор | дата 02.05.2018
    Upin Ipin Terbaru 2018 - Ramadhan [FULL EPISODE] ☀ Upin Ipin Terbaik Upin Ipin Terbaru 2018 - Ramadhan [FULL EPISODE] ☀ Upin Ipin Terbaik Upin Ipin ...
    • СКАЧАТЬ
    автор | дата 06.06.2018
    Aduiii peninglah nak melayan anak kecik nihhh bila dia makan dia akn suap papanyer sekali....cute jer tengok kan.
    • СКАЧАТЬ
    автор | дата 15.05.2017
    Selamat menyambut bulan Ramadhan ! Kalau tak puasa, tak boleh Raya. Jeng jeng jeng. Kepada yang nak redeem tudung untuk RM1 sahaja, sila ikut langkah ...
    • СКАЧАТЬ
    автор | дата 12.06.2018
    Grand Theft Auto (GTA) 5 Gameplay Bahasa Malaysia / GTA MALAYSIA ----- SyafiqHangouts https://www.youtube.com/channel/UCsA2jZqG_GEUI_JIXMi5nEQ ...
    • СКАЧАТЬ
    автор | дата 23.05.2018
    Why so serious ? Stress kan kalau dapat bf macam ni ?
    • СКАЧАТЬ
    автор | дата 22.07.2012
    ANAK ANAK SIDEK DUGAAN BULAN PUASA / MALANG DI AIDILFITRI.
    • СКАЧАТЬ
    автор | дата 26.05.2018
    Why So Serious ? Bulan ramadhan ni mungkin Alieff and the gang akan upload video pendek sahaja untuk tontonan umum . Follow ig Alieff : @irfxn__.
    • СКАЧАТЬ
    • СКАЧАТЬ
    автор | дата 15.07.2018
    Why So Serious ? Ada ke yang berdendam sampai macam ni ? Follow instagram saya : @irfxn__ Subscribe ! Subscribe !
    • СКАЧАТЬ
    автор | дата 12.08.2013
    Riang Raya 8 Ogos 2013 - Kombinasi mantap gambar dan audio! Saksikan Episod TERBARU "Daun Hijau" di; http://www.youtube.com/watch?v=ScnlbTlHS3Y.
    • СКАЧАТЬ
    автор | дата 11.07.2013
    kami mengucapkan selamat menyambut bulan ramadhan kepada anda semua . FACEBOOK : https://www.facebook.com/BassisProduction CHANNEL KEDUA ...
    • СКАЧАТЬ
    автор | дата 01.02.2017
    NOTE : I do not own any of Upin Ipin. Just wanted to provide a "best of" montage. All clips used belong to their respective companies. Upin Ipin Terbaru - The ...
    • СКАЧАТЬ
    автор | дата 25.05.2018
    Why so serious ? Jangan lupa like | share | comment & Subscribe !!!
    • СКАЧАТЬ
    автор | дата 25.07.2018
    DILUAR DUGAAN !! Inilah 5 Manfaat Puasa yang Tidak Banyak Orang Ketahui.
    • СКАЧАТЬ
    автор | дата 16.06.2017
    Saksikan dugaan-dugaan sepanjang perjalanan aina di bulan puasa. Walaupun aina sudah biasa ulang alik dari cheras ke tanjung malim., tetapi perjalanan di ...
    • СКАЧАТЬ
    автор | дата 17.09.2017
    Salam Ramadhan! Mun kita lapa eh, semua benda ditangga nyaman... kelak kenyang eh, sik dituleh agik. Ya nama nyey napsu! Si monyeng sampei ke ...
    • СКАЧАТЬ
    автор | дата 28.07.2013
    Episod yg disiarkan pada 27 Julai 2013 (TV9).... Ssambungannya di Episod TERBARU (8 Ogos 2013) ~ http://www.youtube.com/watch?v=9Y2ZisNsOjE.
    • СКАЧАТЬ
    автор | дата 27.05.2018
    Ramadan Kareem. Ramadan Mubarak. Selamat menunaikan ibadah puasa di bulan Ramadan. Tonton lebih banyak lagi video Oh My Ramadan di Astro Go.
    • СКАЧАТЬ
    автор | дата 14.06.2017
    Bermula harapan, menjadi dugaan. Macam-macam yang perlu Aida tempuhi demi memenuhi permintaan keluarganya. Berjayakah dia?
    • СКАЧАТЬ
    автор | дата 01.06.2017
    Ikuti drama Mikail dalam mengejut ahli keluarganya yang sangat malas untuk bangun sahur...
    • СКАЧАТЬ
    • СКАЧАТЬ
    автор | дата 02.08.2013
    big thanks to all the students of smk sandakan II... they are really amazing and they are actually born actors.... selamat hari raya, maaf zahir dan batin...
    • СКАЧАТЬ
    автор | дата 01.06.2017
    Bila pergi bazaar ramadhan je mesti beli ikut hati lepastu bila berbuka tak habiskan . Siapa ada kawan macam ni ? Tag kawan korang tu :) #JaaTV ...
    • СКАЧАТЬ
    автор | дата 12.07.2014
    Sabar.
    • СКАЧАТЬ
    автор | дата 14.07.2016
    Jangan lupa like,komen & subscribe https://youtu.be/vEwKzQPdebo Tq.
    • СКАЧАТЬ
    • СКАЧАТЬ
    автор | дата 01.05.2018
    Upin Ipin Terbaru 2018 - Bulan Puasa [FULL EPISODE] ☀ Upin Ipin Terbaik Upin Ipin Terbaru 2018 - Bulan Puasa [FULL EPISODE] ☀ Upin Ipin Terbaik Upin ...
    • СКАЧАТЬ
    автор | дата 30.05.2017
    Teh tarik ice. Ujian bulan ranadhan.
    • СКАЧАТЬ
    Популярные тэги
      Сейчас смотрят
      Пользователи